Sivas kitap günleri başladı

31.08.2013 18:27:00
Sivas kitap günleri başladı

4 Eylül Sivas Kültür ve Sanat şenliğinin en kapsamlı ayağını oluşturan 2. Kitap Günleri, 30Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında kitapseverlere açık olacak.  
Fuarın açılmasıyla birlikte alan kitapseverlerin akınına uğradı.

217 yayınevinin birbirinden zengin kitaplarını görmek isteyen vatandaşlar soluğu fuar alanında aldı. Birbirinden ünlü 30 yazarın imza günü ve söyleşileriyle renk katacağı Kitap fuarı 30 Ağustos - 05 Eylül 2013 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.
KÖY OKULLARINA BAĞIŞ
Bu yıl etkinlikte bir farklılık olarak stantlara kitap kumbaraları konacak. Stantlardan kitap alan ya da fazla kitap olan vatandaşlar kumbaraya attığı kitaplarla etkinliğin sonunda imkânları az olan köylerdeki okullara kitap bağışlamış olacak.
30 YAZAR KATILIYOR
30 yazar, etkinliğe katılarak imza günü yapacak ve söyleşilerle kutlamalara renk katacak. Katılacak yazarların isimleri şöyle: Mustafa Armağan, Edibe Sözen, Erhan Afyoncu, Adnan Mahirogulları, Berat Demirci, Erhan Arıklı, Fatma Pekşen, Feyzullah Budak, Hasan Köni, Hayati İnanç, Kadir Üredi, Kahraman Tazeoğlu, Kemalettin Kuzucu, Mehmet Ali Bulut, Mehmet Niyazi, Meltem Caniklioğlu, Nurullah Genç, Sabiha Paktuna Keskin, Salih Şahin, Selçuk Düzgün, Şeref Boyraz, Sinan Meydan, Sinan Yağmur, Tarık Uslu, Uğur Arslan, Ümit Özdağ.