Vatan Sevgisi

4.06.2013 15:19:00
Vatan Sevgisi

  



VATANIMIZI SEVELİM      

 


 Allahın verdiği beyni layığı ile kullanması gerekir aciz kulunun . Zalimlerle iş birliği yapmaması ve hakkı üstün tutanı ezmemesi  gerekir.  Dinimizde bunu emreder. Ufacık kıvılcımlarda  Allahın bize lütfettiği beyni  kullanmadan  hareket edenler, öncelikle vatanına  sonrada kendilerine  zarar vermiş olurlar.  Hak aramanın binlerce yolu vardır , yeter ki  kişi  kan akıtmadan şiddete başvurmadan aramak istesin.    Öncelikle beşerin kendisi ile çelişmemesi gerekmektedir. İyiliği istiyorum deyip te kötülüğün yaltakçısı olmamalıdır. Neyi istediğini bilmelidir. 

    En önemlisi de oyuncağı olmamalıdır , vatanı ve milleti üzerine  kötü emelleri olan hainlerin .Bayrak kaldırdığı kişi  öz be öz kardeşi olmalıdır. Hainlerle aynı safta farklı bayrakları dalgalandırmamalıdır. Bu görüntü, bu kutsal vatan için canını veren aziz şehitlerin yüreğini  sızlatır. Pişman olmaz belki ama  şehidimiz ,  cennet mekanında da rahat uyuyamaz bunu bilmeliyiz.  Hainlerin planlarına alet olan cahiller  , perde arkasından kendilerini  kullananların kıs kıs güldüklerini de ne yazık ki görememektedirler.  

 Bu ülkenin gururu , gece gündüz güvenliğimizi sağlayan .  Başımız sıkıştığında  her daim tehlike gözetmeksizin koşan , ülkemizin güvenliğini canı pahasına müdafaa eden. Kahraman Türk polislerine karşı da  hakkı olduğu üzere insan gibi davranmalıyız. askerimiz , polisimiz , halkımız ile bir bütün olduğumuzu da unutmamalıyız. 


 Amacımızın ne olduğunu bilmeliyiz. Bu kutsal vatanı daha müreffeh seviyelere getirmek istiyorsak  yıkmadan  ve zalimlerin oyunlarına alet olmadan  gecemizi gündüzümüze katıp çalışmalıyız. Düşmanlarımızın  , ülkemizdeki temsilcileri olmamalıyız. 

Allah Türkiye cumhuriyetini payidar kılsın. Halkına da akıl ve izan  versin.  İyilikler ve güzellikler içinde daha nice  kuruluşumuzun yıl dönümlerini kutlamayı bizlere  nasip etsin. Ağızlarından kanlı salya akan  yamyamlara  bu ülkeyi gülünç  duruma düşürmesin. 


İbrahim Özdemir